دوشنبه, 13 بهمن 1399

با هماهنگی قبلی جلسه مجازی قطب علمی بازآفرینی و بهسازی شهری و دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان و دانشگاه کراچی پاکستان (NED Universiry of Engineering and Technology) دهم بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار شد. در این نشست بر همکاری متقابل و تبادل دانش و تجربه و کوشش در راه‌اندازی شبکه بین‌المللی تجارب توافق شد. بر این اساس مقرر شد برای همکاری در زمینه‌های پژوهشی، انتشارات، آموزشی و برگزاری وبینار و کنفرانس مشترک به زودی تفاهمنامه امضا و کارهای علمی مشترک آغاز شود.
در این جلسه دکتر مظفر صرافی، دکتر هوشمند علیزاده و دکتر کیومرث ایراندوست از سوی قطب علمی بازآفرینی و بهسازی شهری و دکتر نعمان و دکتر سعید احمد از دانشگاه مهندسی و تکنولوژی کراچی دیدگاه‌های خود را درباره چشم‌انداز و حوزه‌های همکاری ارائه کردند.